25 Kasım 2012 Pazar

UZUUUN BİR HİKAYE :)

Takipçilerimiz sanıyoruz ki biliyorlar biz 2 kişilik bir ekibiz. Birimiz "B" diğerimiz "G" :) 
Bu yazıyı yazan bendeniz "B" 
Efendim ben de çoluk çocuk yok, ama "G" nin mini mini bir kızı var ki kendisi Nil olur. Nil için bu güne kadar pek çok şey yaptık, hemen elimizin altında bulunan bir çocuk olunca haliyle aklımıza gelenleri önce Nil'e yapıyoruz.
Geçen hafta yine bir şeyler yapmaya çalışıyoruz, etrafta keçeler, evalar, ipler makaslar vs. uçuşuyor. Nil de arada yanımıza gelip yaptıklarımıza  bakıyor. Birden "burama kadar geldiniz, sürekli herkese birşeyler yapın,bir günden bir güne de şu çocuğa bir şey yapalım demeyin, bıktım artık bıktıııııııııııım" diye feryat etmeye başladı. Az sonra aşağıda göreceğiniz çalışma bu isyankar minik hanıma yapıldı :)) Belki isyanını bir nebze dindirebiliriz diye :) 


Defterimizi polarla kapladık, üzerindeki süslemelerde ise keçe ve eva kullandık. Bu kız aynı Nil oldu bu arada      :) 




Sevgili Nil, yazının bu kısmı senin için ; bir gün büyüyeceksin okuma yazmayı öğreneceksin,  işte o zaman bu yazdıklarımı  okuyacaksın inşallah bücür :) 

6 yorum:

  1. cocuk haklı:))) bak iyiyki feryat etmiş ne guzel bısey yapmışsınız.:)) ellerınıze saglık...defterınede sızı kesın yazar buyudugunde:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) kesinlikle Nil her anlamda bizim ilham kaynağımız :) çok teşekkür ederiz güzel dilekler için, inşallah büyüyecek ve bize de yer verecek defterinde :)

      Sil
  2. küçük hanım Nil çok haklı çokk :) ee ama iç kısmını da görmek istiyorummm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) iç kısmında annesinin yıllardır Nil için biriktirdiği anılar var. zaten kullanılmakta olan bir defterdi bu Nil isyan edince onu kapladık :)

      Sil
  3. Bend oğluma bir defter hazırladım. Sizin defteriniz gerçekten zevkli ve güzel bir çalışma olmuş. Elinize sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederiz Zeliha Hanım, sizin defteriniz de çok güzel olmuş, sizin de ellerinize sağlık :)

      Sil