1 Ekim 2012 Pazartesi

Herkese Merhabalar,

Dinleyen, izleyen kimseler yokken "merhaba" demek biraz garip :) ama bir yerden başlamak lazım.

İşi gücü başından aşkın olup, hala kendilerine ekstra iş güç arayan iki kişilik bir ekibiz. Komşuyuz, arkadaşız, azimliyiz, fazlasıyla heyecanlı ve fazlasıyla hayalperestiz :)

Yaptığımız onca "ciciyle" kendi evlerimizi ve etrafımızdaki bilumum insanın evlerini doldurup, standart işlerimizden kazandığımız paranın büyük kısmını yaptığımız  "cicilerin"  malzemelerinin teminine harcadığımızı fark edince "bir dakika n'oluyo?" dedik ve hayranlıkla takip ettiğimiz bloggerların arasına katılmaya karar verdik.

Bendeniz "B" ve bendeniz "G" hepinize hoş geldiniz diyoruz...

8 yorum:

  1. merhaba hayırlı olsun bloğunuz:))).Ama izlemek için buton bulamadım. takip etmek isterim.

    YanıtlaSil
  2. İzlemek için bir buton olmadığını bende şu an farketmiş bulunuyorum :)) bu arada ilk kez yorum alıyorum, heyecanlandım :)) teşekkür ederim ilgi ve ziyaretiniz için

    YanıtlaSil
  3. Yanıtlar
    1. Çok hoş bulduk :)) bu arada sizden yorum alınca kendimi bir ünlüyle konuşuyormuş gibi hissettim, o kadar uzun süredir sizi takip ediyoruz ki bizim için film yıldızı gibisiniz :)

      Sil
  4. sevimli bir blog olmus hayirli olsun,takiptesiniz ona göre:))

    YanıtlaSil
  5. Çok cici, çok eğlenceli bir bloga benziyor :) Keyifle okuyacağıma eminim... Ee madem beğendin, neden takibe almadın, demeyin. Sizi Facebook'tan takip edeceğim :)
    Güzel paylaşımlar dilerim.
    Bu arada blogun adının neden GÖZLÜK olduğunu merak ettim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederiz, hoş geldiniz mutlu ettiniz :))
      neden adımız "gözlük" tam olarak biz de bilmiyoruz :) aniden oldu :) uzun uzun blog ismi düşündük, bir türlü içimize sinen bir şey bulamadık. başlık resmi olarak kullandığımız gözlük fotoğrafını daha önce "g" çekmişti, ben de pek beğeniyordum , gözlük olsun kasmayalım daha fazla dedik :) İkimizde gözlük kullanıyoruz o bakımdan da fena olmadı :)

      Sil