1 Ekim 2012 Pazartesi

BEBEK BATTANİYESİ





Bunu niye yaptık bilmiyoruz, birine hediye etmek gibi bir amacımız yoktu :)  Bir gün internette gezinirken bu sevimli bebek figürünü gördük ve bundan ne şirin bir bebek battaniyesi olur dedik. Sonuç böyle bir şey oldu.


6 yorum:

  1. ilk deneme için hiçte fena değil, ben çok beğendim elinize sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, beğenmenize çok sevindim. Bu vesile ile benimde sizin blogunuzu inceleme fırsatım oldu :))sizin de ellerinize sağlık güzel şeyler yapmışsınız

      Sil
  2. Blogunuz hayırlı olsun, aramıza hoş geldiniz !

    Battaniyeye bayıldım, çok şeker olmuş. Bundan sonraki paylaşımlarınızı merak ettiğim için takibe aldım.
    Ben de beklerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoş bulduk :)) beğenmenize çok sevindim. Ben de hemen şimdi sizin blogunuzu incelemeye başlıyorum :) Bu arada hemşehriyiz galiba :)

      Sil
  3. 10 marifetede yazdım buraya yazmak istiyorum sizce polar bebekler için ne kadar sağlıklı. Emeğinize ellerinize sağlık çok cici olmuş. sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Poların sağlıklı olup olmadığı konusunda emin değilim açıkçası. bir sürü farklı yorum var, kimileri kansorejen etkisi olduğunu, kimileri olmadığını söylüyor. Gerçi yediğimiz içtiğimiz şeyler de dahil olmak üzere her konuda böyle tartışmalar var. ben kumaşın hissini şahsen çok seviyorum, yumuşacık ve sıcak da tutuyor, bu sebeple kullanıyorum, herkesin kendi araştırmasını yapıp bu konudaki kararını vermesi lazım, özellikle söz konusu olan çocuksa. Yorumunuz ve beğeniniz için teşekkür ederim :)

      Sil