6 Şubat 2013 Çarşamba

MUTFAĞINIZDAN SIKILDINIZ MI? YENİLEYİN O ZAMAN :)

           Bu bir öncesi sonrası yazısı. Başlıkta da belirttiğimiz üzere mutfağımdan sıkılmıştım, değiştirdim :)
          Mutfak dolaplarım sapasağlam olmasına rağmen son derece eskiydi, bir türlü sevmedim, sevemedim. Uzunca bir süredir, boyasam mı kaplasam mı ben bunları ne yapsam da hale yola koysam diye düşünüp duruyordum ki, bir cuma sabahı yataktan kalktım boyarım arkadaşım ben bunları dedim :)) 
             Her şey çok ani oldu :)
       Bu işe başlamamda en büyük etkenin çok çok becerikli Turuncu Oda olduğunu belirtmeliyim, yaptıklarını ve cesaretini gördükçe kendime inancım arttı.
             Sizleri sıkmadan bir an önce ayrıntılara geçelim .
Mutfağımın ilk hali işte şöyle bişeydi;










         Dolapları boyamadan önce güzelce temizledim, sonra ince bir zımpara yaptım. arkasından polisan'ın x1 yarı mat su bazlı boyasını kullanarak boyadım. Dolapların renginin kapanabilmesi için 4 kat boyamam gerekti. Esas yorucu kısımsa dolapların içlerini boyamaktı. 

       Dolaplar bitince mutfaktaki kalan her şey gözüme batmaya başladı :)) bunun üzerine duvarları da boyama karar verdim. 



Duvarlar boyandı, arkasından tezgah üzerindeki fayansları kapladım. İki tane ek dolap yaptırdım, lambayı değiştirdim, bir kaç da aksesuar ekledikten sonra çok çok çok sevdiğim bir mutfağım oldu. 

            İşte karşınızda mutfağımın son hali :)


  Mutfağımı bu şekilde yenilemek fiyat olarak da gayet uygun oldu. Boyalar, fırçalar, zımpara, yeni bir lamba, fayans kaplamak için yapışkanlı kağıtlar, 2 parça ek dolap, yeni priz ve anahtarlar, duvar saati, vazo, masanın üstü için fotoğraf baskısı, baharatlıklar vs. hepsi için toplam 800,00TL harcadım. Çok yoruldum ama değdi sanırım :)

145 yorum:

  1. Vallahi çok güzel olmuş ellerinize sağlık. Güle güle kullanın. Çağla.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)))çok sevindim beğenmenize, çok teşekkürler :)

      Sil
  2. ÇOK ÇOK GÜZEL OLMUŞ :)CESARETLİSİNİZ MAŞALLAH

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim :) yaparken çok korktum daha da beter edersem diye ama Allah'a şükür korktuğum gibi olmadı :)

      Sil
  3. seni ayakta alkışlıyorum !!! ellerine binlerce kez sağlık...inan bana boya işleriyle çok haşır neşir oldugumdan çok nadir beğenirim işçiliği...ama inan ki bayıldım işçiliğine...zevkine...ayrıntıları bir araya getirişine...tebrik ediyorum seni yürekten...güle güle kullan yeni mutfağını...eğer ufacık da olsa bir katkım olduysa sana çok çok mutlu oldum :)sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu yorumdan daha mutlu edecek bir şey olamazdı sanırım :))çok çok çok teşekkürler :) "Turuncu Oda" nın beğenmesi bambaşka bir şey :)Sevgiler ve saygılar benden üstat :)

      Sil
  4. walla bende ayakta alkışlıyorum harika olmuş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :))) çok teşekkür ederim, saadetten öliciiiiim galiba :)

      Sil
  5. gözlerime inanamıyorum, HA-Rİ-KA!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim :) ben de gözlerime inanamıyorum hala :)

      Sil
  6. Çok güzel olmuş,bayıldım..Ellerinize sağlık,muhteşemsiniz:)

    YanıtlaSil
  7. gözlerime inanamıyorum muhteşem olmuş!
    şu yukarıdaki kocaman gözlüğü alıp tekrar takrar bakasım geliyor. inanılmaz bir değişim olmuş. bambaşka ama bambaşka bir yer olmuş. zevkin, uyumun, herşey birbirine okadar muntazam yakışmışki! keşke fotoğrafları birleştirmeseydinde daha yakından görebilseydik...
    kargacık burcacık birçok deseni yanyana getirip mutfak yeniledim diyen ama keşke eski kalsaydı dedirtenler de daha yakından görürdü :))
    kimseyi yargılamak bana düşmez tabiki zevkler ve renklerde tartışılmaz ama bazen öyle şeyler görüyorum ki yayınlayan kişinin dalga geçtiğini düşünüyorum. hele bi de muhteşem olmuş diye onlarca yorum almıyorlarmı saçımı başımı yolasım geliyor yok artık diye :))
    kimbilir belkide ben zevksiizimdir :)))
    ama sen çok zevklisin o kesin :))
    emeğine sağlık...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :))) çok teşekkür ederim güzel yorumun için :)) çok sayıda fotoğraf koymak istedim, tek tek koyarsam insanları bayabilirim diye düşünüp birleştirdim, keşke birleştirmeseymiş, daha fazla ayrıntı görülürdü :) ayyy bir daha bir daha okuyorum yorumunu çok da gülüyorum :)) çok şeker anlatmışsın :)
      teşekkürler,sevgiler:)

      Sil
  8. Vallahi o kadar güzel olmuş ki.Evim şahane eli değmiş gibi.Güle güle kullanın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) çok teşekkür ederim, vallahi Selim Bey yapmadı, ben yaptım :)))

      Sil
  9. süper! süper bir mutfak olmuş, harikasın :)

    YanıtlaSil
  10. SÜPERR SÜPERR
    sabah sabah gözlerime inanamadım.Harkasın.Çok güzel bir işçilik,çok zevkli seçimler,boravo sana.Turuncu oda sana cesarett vermiş, İnşallah sen de herkeze cesaret verirsin. SEVGİLERİMLE güle güle kullan .....MAKASIN DANSI.....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) sabah sabah ben de bu kadar güzel yorumlar görünce inanamadım :) güne daha iyi bir başlangıç olamazdı sanırım. çok teşekkürler :)

      Sil
  11. Cesaret işi ben yapamazdım :) Çok güzel olmuş.

    YanıtlaSil
  12. bence daha iyisini yaparsın :)) bütün mesele gaza gelmekte :)) çok teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  13. 10 marifetten görüp buraya geldim. Çok mükemmel olmuş.Ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hoş gelmişsiniz :) çok teşekkür ederim

      Sil
  14. vayyyy çok güzel olmuş çok beğendim güle güle kullanın inşallah:))

    YanıtlaSil
  15. öncelikle ellerinize sağlık.gerçekten çok güzel olmuş.Yatak odamı değiştirmek için sürekli boya takibindeyim özellikle bu konuda turuncu oda hakkaten iyi şeyler yapıyor.Ama sizde az değilmişsiniz.
    Boyayı sade mi kullandınız içine bişey kattınız mı acaba?Vernik var mı peki

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. öncelikle çok teşekkür ederim :) ben boyayı sade kullandım, sadece az miktarda su kattım. boyamadan önce zımpara yaptım, sonra boyadım. Üzerine vernik yapmadım ama yapsam mı diye düşünüyorum. boyacılara sordum, su bazlı vernikle verniklersen daha dayanıklı olur dediler

      Sil
  16. Güle güle kullanın yeni güzel mutfağınızı.Cesaretinizden dolayı tebrik ediyorum.Ellerinize sağlık...

    YanıtlaSil
  17. Sanki evim güzel evim gelmişte 60 saate senin mutfağa el atmış gibi olmuş, değişim harika. Kırmızı beyaz konseptine, aksesuarlara saate hepsine bayıldım ama en çok yapışkanlı fayans kısmına bayıldım harika bir görsel olmuş bence.. Boyanan dolaplar zaten el işi sabır işi yani :) Güle güle kullann ne mutlu yemekler yapılıp nasıl güzel tatlar çıkar ortaya bu mutfakta kimbilir :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) çok çok teşekkür ederim, o kadar yoruldum ki mutfak boyama düzenleme işinden 1 haftadır yemek falan yapmıyorum :)) sadece oturup mutfağı seyrediyorum :))

      Sil
  18. Emeğinize sağlık.iç mimar eli değmiş sanki.küçük ayrıtılar,güzel dokunuşlar ve yaratıcılıkla muhteşem ve az maliyetli hoş bir mutfak.çokk beğendim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim, beğenmenize çok sevindim :)

      Sil
  19. Mis gibi yemekler pişsin, ağız tadıyla yensin inşallah bu güzel mutfakta. Değişim olur bu kadarmı olur?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim, beğeniniz ve güzel dilekleriniz için :))

      Sil
  20. Çok ciddi emek harcamışsınız ama değmiş. Ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  21. bencede birlestirmemeliydin yetmedi bu bir post daha masaya fotograf baskı diyosun hani górmedik lamba nerde ya hepsini ayri ayri istiyoruz ek dolaplar duvardaki calışma falan baskası olsa parcaparca 5 yayın yapar en sonda son halini yayınlar böyle 1ayı cikarırdi:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. fotoğrafları birleştirmekle gerçekten hata yapmışım :) lambayı da çekememişim sonradan farkettim, ilk dekorasyon postu olunca acemilik hat safhada :)) o kadar heycanlandım ki bitince, parça parça yayınlamayı bekliyemedim. Ama ayrıntılı bir post daha yapıcam ve bu kez büyük fotoğraflarla :)) masayı da ayrıca fotoğraflıyacağım :)

      Sil
  22. daha ne söyleneblirki harika olmuş bambaşka bir mutfakk :)renkli ama sade şık ferahh ohh mis gbi olmuş vala :)güzel günleriz olur mutfağnzda inşallah :)

    YanıtlaSil
  23. daha iyisi olamazdı diyorum başka hiç bişey denemez harikasınız terik ederim vallahi ;)

    YanıtlaSil
  24. Çok güzel gerçekten eline sağlık.

    YanıtlaSil
  25. super olmus.ne zamandir turuncu odayi tskipteyim cunku mutfak dolaplarimi boyamak istiyorum ama mutfak bu sonucta yag olacak is pis olacak nasil temizleyecez boya cizilirr cocuklarimun odasi hafif darbe aldilar cunku

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim :) en azından dış kapaklara su bazlı vernik atmayı planlıyorum, her ihtimale karşı. tellemek gibi gibi sert hareketler yapılmadığı sürece bence fazla bir sorun olmaz temizlik sırasında

      Sil
    2. Su ana kadar varmi bir cizilme canim cok meraktayim

      Sil
    3. henüz yok :)) umarım hiç olmaz. Bu arada su bazlı sprey vernik aldım. önümüzdeki hafta vakit bulabilirsem vernikliycem sanırım

      Sil
  26. Süper olmuş ellerinize sağlık. O kadar emek harcamışsınız, o kadar yorulmuşsunuz ama değmiş. Yine de ben resimleri ayrı ayrı büyük haliyle görmek isterdim 4lü 6lı birleştirmişsiniz bu istek üzerine bir tane de tekli-yeni yaptırtığınız dolapla birlikte bir foto isterim:) Bu arada bana da beklerim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. o resimler konusunu hiç sormayın niye öyle bir şey yaptım hiç bilmiyorum :)) şikayet eden herkes çok çok haklı :) önümüzdeki hafta hem yapım aşamalarındaki ayrıntıları anlatan hem de büyük büyük resimlerin olduğu ayrıntılı bir post daha yapacağım :) teşekkür ederim ziyaret ve güzel yorumunuz için mutlaka ziyaret edeceğim :)

      Sil
  27. HARİKAAAA! Muhteşem olmuş:) bütüüün yorgunluk böylesin bir işle bitip gitmiştir eminim.Elleriniz dert görmesin.Sağlıkla güzel günlerde kullanın ışıltılı mutfağınızı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) çok teşekkür ederim,gerçekten öyle oldu, son halini görünce yorgunluk falan kalmadı :))

      Sil
  28. Harika bir iş çıkarmışsınız. Ellerinize, emeğinize sağlık:))

    YanıtlaSil
  29. vaaaaav selim bey de gorse keske daha kisa zamanda dana ucuza...
    gule gule kullan yuzun hep gulsun bu mutfakda

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) çok teşekkür ederim, kesinlikle Selim Bey'den daha ucuza ama daha kısa sürede değil :)

      Sil
  30. Bravoo sizi tebrik ediyorummmmmm gerçekten müthiş güzel görünüyorr emeğinize sağlık..En kısa zamanda bende mutfağıma el atmayı düşünüyorum sizden cesaret almamak ne mümkün :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok çok teşekkür ederim :) bence hemen bir plan program çıkarıp siz de başlayın, sonuçları merakla bekliyorum :))

      Sil
  31. çok harika olmuş bir bayanın elinden yapılan en harika iş eee bayanların isterse yapamayacağı iş yok ellerinize sağlık bayıldım sizi hemen takibe alıyorum bende beklerim sayfama http://petek22baran14.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok çok teşekkür ederim, mutlaka geleceğim ziyaretinize :))

      Sil
  32. aman Allah ım delilik sizin ki cesaretinize ve becerinize hayran kaldım yani bravo..size bu işten sonra yorgunluk kahvesi falan kurtarmaz en az bir haftalık tatil yapın bence..:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) biraz delice oldu galiba ama iyi oldu :) çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için. onca yorgunluğun üzerine bu kadar çok ve güzel yorum almak 1 hafta tatilden bile iyi geldi :))

      Sil
  33. Mutfagini yapanlar yayinlasin lutfen inanin hersey her kes kucucuk bi nokta bile ilgam olabiliyor sizinde ellerinize saglik super olmus harikaaaaa yalniz suzdende ricamiz fotolari tek tek koyup daha detayli bilgilendirmeniz ve bizlerede ilham perisi olmaniz.. Tesekkurler sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim. Kesinlikle ayrıntılı ve büyük büyük fotoğraflar yayınlayacağım, işlerim bu hafta biraz fazla yoğun vakit bulamadım bir türlü ama haftasonuna umarım güzel bir yayın gelecek :)

      Sil
  34. ya harika olmuş bayıldım ben de düşünüyorum mutfak dolaplarını yenilemeyi ama eşim boşver girişmeyelim bu işe diyor bu resimleri gösterip bunu yapmamızı sağlayacağım ilhamınız için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  35. Ben kaçırmışım bu nefis çalışmayı. Elleriniz dert görmeiz, bambaşka bir yer haline gelmiş, ferah olmuş, çok beğendim, güle güle oturun.

    YanıtlaSil
  36. Bravo demekten başka birşeye gerek yok sanırım . yeni bir mutfak yaratmışsınız ...Mutlulukla yaşayın icinde inşallah
    http://neslihanmetin.blogspot.com

    YanıtlaSil
  37. merhaba ilk önce sizi tebrik etmek isterim. bu kadar mesakkatli bir işi sabırla bitirmişsiniz. hariha bir iş ortaya çıkarmışsınız. ben bu yaptıklarınızı görünce tev de evim evim güzel evim programları yapanlara taş çıkartacağınızı düşündüm. adeta beni baştan yarat olmuş ellerinize emeğinize sağlık. güle güle kullanın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim :)) ne güzel bir yorum çok mutlu ettiniz :)

      Sil
  38. WAAAAAWWWWW DIYORUM BASKADA DEMIYORUM SÜPER OLMUŞ VALLA... YAAAA BENDE ISTIYORUM ::(((((

    DOLAPLARIDAMI KAPLADINIZ... YA BENDE KAPLAMAK ISTIYORUM AMA BENIMKILERDE DESEN VAR NAPCAM BILMIYORUM YA FIKRINIZ VARSA YARDIMCI OLURSANIZ COK SEVINIRIM.HATTA SİZE DOLABIMIN RESMINI ATAYIM ŞİMDİ BANA FIKIR VERIN LTF... SEVGİLER..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok çok teşekkür ederim :) Size de yapalım bir şeyler bence :) ,yardımcı olmayı çok isterim :))mailinize cevap yazdım ayrıntılar orada :)

      Sil
  39. Ellerinize sağlık müthiş güzel olmuş,evim şahane programına yeni bir mimar yetişiyor sanırım :)

    YanıtlaSil
  40. Olağanüstü bir değişim olmuş, tebrik ederim

    YanıtlaSil
  41. merhaba elinize sağlık gerçekten çok güzel olmuş ben bişiyi daha merak ediyorum aynı yöntemle mutfağımı değiştirmek istiyorum fakat buardan etkilenip atma yapmasından korkuyorum boyaların bbi müdet kullandıktan sonra ACABA ATMA YAPARMI YADA DEĞİŞİKLİKLER OLMAYA BAŞLADIMı bu konuda bilgileendirirseniz sevinirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. dolapların raflarını (fotoğraflarda siyah boyalı olan kısımlar) 1 yıl önce boyamıştım. o kısımda bu güne kadar herhangi bir atma veya soyulma olmadı. kapak kısımlarını boyayalı 1 ay oldu, şu an bir şey yok ama ilerisini bilmiyorum. Şahsi fikrimi sorarsanız, raflardan cesaret alarak atmayacak diyorum.
      Yalnız boyadan önce dolabın zemininde minicik de olsa yağ kalıntısı varsa o kısım birkaç saat içinde çatlıyor. Dolaplar çok iyi temizlenirse boyadan önce, bir sıkıntı olmayacağını düşünüyorum.

      Sil
  42. Değmez mi bayıldım, renkler zaten favori renklerim enfes olmuş iyi günlerde kullanın...

    YanıtlaSil
  43. pes dedim vallahi sizi tebrik ederim.harika görünüyor.şu sizin eski koyu renk dolaplarınızdan bendede var ama onları boyayacak cesaretim yok:)güle güle kullanın.sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim, bence kurtulun eski koyu kahve dolaplardan :) sevgiler, selamlar ve bolca da cesaret diliyorum :)

      Sil
  44. Öncelikle cesaretinizden ötürü sizi tebrik ediyorum... Harika bir iş çıkarmışsınız... Son derece zevkli olmuş ... Ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
  45. Hem yayinizi okurken hem de gelen yorumlari okurken inanin cok mutlu oldum sizin adiniza.Ellerine emegine zevkine saglik.Ben de tv sehpasi boyayacgm.daha once polisan su bazku parlak ile orta sehpami boyadim ama zimpara yapmama ragmen.boya atti.uzerine yagli boya ile budaklama calismas yaptim o biraz korudu zemindeki.boyayi.simdi kararsizim,zimpara makinem oldugi icin bu boya isimi gorur diyrm.sizce yukaridaki su bazli vernigi uygulsam sararma vs yapar mi?bu arada buyurun.benim blogumu da ziyaret ederseniz,cok mutlu olurum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. inanın ben de yorumları okurken o kadar mutlu oluyorum ki, saolsun herkes bir sürü güzel yorum yapmış, güzel dileklerde bulunmuş :)) siz de çok mutlu ettiniz yorumunuzla teşekkürler :) Sizinki niye attı hiç bilmiyorum açıkçası, benim de ilk boya denemem olduğu için çok fazla fikir yürütemiyorum, turuncu oda eminim daha fazla yardımcı olabilir benden. benim dolaplarda şu ana kadar atma olmadı açıkçası. ama ben de vernik yapıcam her ihtimale karşı. Ziyaretinize geleceğim mutlaka :)

      Sil
  46. Çok güzel olmuş elinize sağlık. İnanılmaz bir değişim. İyi günlerde kullanın..

    YanıtlaSil
  47. harika bir iş çıkarmışsın, helal olsun senin gibi insanlara özeniyorum:)

    YanıtlaSil
  48. Ellerinize sağlık şahane olmuş vallaaaa güle güle kullanın

    YanıtlaSil
  49. biraz garip olacak ama bana şuan kal geldi sanırım.ne yazacağımı bilemedim.ne yapmışsınız siz öyle .ay bak saf saf bakıp yorum bile yazamadım.cesaret mi desem,zarafet mi desem ne desem boş kalacak biliyorum.harika bir iş.tahminimce bakıp bakıp gülümsüyorsunuzdur.bu haklı gururun keyfini çıkarın bence.hafif kıskanır gibi oldum sanki.sevgiyle kalın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)))) ne hoş bir yorum çok çok teşekkür ederim. gerçekten dediğiniz gibi bakıp bakıp gülümsüyorum mutfağa :) sevgiler , saygılar :)

      Sil
  50. bravo gerçektende..
    bloğunuzu yeni keşfettim ama çok beğendim..

    YanıtlaSil
  51. Muhteşem bir çalışma olmuş :)

    YanıtlaSil
  52. Harika olmuş. Bende yazı bekliyorum. Bir beyaz mutfak dönüşümüde ben yaıpcam. Cesaretiniz için tebrik ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim, merakla bekliyorum sizin dönüşümünüzü de, eminim çok güzel olacak :)

      Sil
  53. inanamadım,harika olmuş ellerinize emeğinize,sabrınıza sağlık.
    cesaret,sabır,zaman,marifet bir araya gelmiş sonuç harika...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim :) mutlu ettiniz beni :)

      Sil
  54. 10.000 TL ile mutfak yenileyen evim şahanenin selim beyi sizin mutfağınızı bir görmeli bence:) gerçekten çok güzel

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :))) Selim Bey'in o kadar çok lafı geçti ki, duyurucağız sanırım sesimizi kendisine :)) çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için

      Sil
  55. bir koşu eve gidip mutfağa dalasım geldi :)

    Mutfak evrim geçirmiş resmen, harika olmuş. Beyaz renk her zaman güzel oluyor. ferah, aydınlık pırıl pırıl olmuş tebrikler. Kaplamayıp boyama yolunu seçtiğiniz iyi olmuş. ben kaplamıştım ama bir süre sonra kenarlardan kalkmalar başlıyor ve bu da görüntüyü bozuyor.
    tebrikler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bence hemen koşun :)))
      daha önce ben de kaplamıştım dolapları ama boyama kadar düzgün olmuyor kaplama, hele dolaplarda girinti çıkıntılar varsa. haliyle kaplamaları söküp boyadım :) çok teşekkürler :)

      Sil
  56. elleriniz dert görmesin bayıldım valla.nolur ayrıntılı bir post daha yayınlayın olurmu?fayans üzerine yapıştırma dediğiniz kagıt kaplamamı yoksa yine seramikmi cevap verirseniz sevinirim.takipteyim.sevgiler....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim :) fayansların üzerinde kullandığım bildiğiniz yapışkanlı kağıt, seramik falan değil. her yerde rahatlıkla bulabilirsiniz, benim şansım bu kadar güzel desenli bir kağıt bulabilmek oldu :)

      Sil
  57. ellerinize saglık.valla bravo nolur yarıntılı birpost daha....takipteyim.sevgiler....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. mutfak için şimdilik bu kadar yeter sanırım ama yakında oturma odası yenileme projesi var :))

      Sil
  58. Ellerinize sağlık. Ba-yıl-dım! Güle güle kullanın.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  59. Zevkli bir kadın, Büyük emek. harika sonuç ellerinize sağlık . gullerkelebeklervemelekler.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ne güzel bir yorum :)) çok teşekkür ederim, mutlu ettiniz beni :)

      Sil
  60. tek kelime ile muhteşem! harika bir iş çıkarmışsın bravo.

    YanıtlaSil
  61. Bu 123. yorum. Ellerinize kollarınıza sağlık. Siz daha çoook yorumlar alırsınız bu çalışmayla. Tek kelimeyle harikasınız yani. Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler, selamlar, sevgiler :))

      Sil
  62. Harikaaaa başka şekilde tanımlayamıyorum... Bende evle ilgili değişiklikler yapma hevesine girince biraz araştırayım dedim On Marifet, ordan Turuncu Oda ve ordaann sana kadar geldim:)) ellerine sağlıkk gerçekten çok emek isteyen ama sonucunda da bu kadar içine sinen bi mutfak olduğu için de emeğinin boşa gitmediğini görmek gerçekten paha biçilemez.. Bende 13 yıllık mutfak dolaplarımdan sıkılmış biri olarak ve senin yaptıklarını görünce öyle bi gaza geldim ki nerdeyse sabaha başlamak istiyorum :) amaaa sen zımpara yaptığını yazmışsın benim mutfak dolaplarım çok daha fazla ve açıkçası gözüm çok kesmedi zımpara yapmadan TURUNCU ODA da bahsedildiği gibi chalk paint'le işe başlasam diyorum nasıl olur??!! TURUNCU ODA Sibel Hanım sizede sormak istiyorum bana bi fikir verin lütfenn…

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. öncelikle hoş geldiniz, iyi ki geldiniz :) kastettiğim zımpara öyle çok zahmetli bir şey değil. Ben zımpara kağıtlarıyla yaptım, dolabın önceki verniğini biraz aşındıraak kadar zımpara yaptım. Chalk paint'i ben hiç denemedim, turuncu oda süper işler yapıyor , üstat kendisi olunca ondan fikir alamak lazım bu konuda :) size cesaret diliyorum, bence çok daha güzelini yapabilirsiniz :) sevgiler :)

      Sil
    2. Çok teşekkür ederimm.. Ben biraz kolayına kaçmaya çalışıyorum.. :) Peki size bi sorum daha olsa ?? Siz dolapları fırçayla boyadınız sanırım reklamlarda gösterilen pratik boya makineleri var onunla boyanırmı sizce ?? Sibel Hanıma da soracağım :) Bu konu ile ilgili bilgisi olan veya o makineyi kullanan arkadaşlar varsa lütfen bilgilendirirmisiniz beni... Şimdiden teşekkür ediyorum bendende sevgilerr..:)

      Sil
    3. Çok teşekkür ederim.. Ben biraz kolaya kaçmaya çalışıyorum:) Size bi sorum daha olacak siz fırçayla boyadınız sanırım?! reklamlarda gösterilen pratik boya makineleri var onunla boyasak olur mu acaba?? Sibel Hanıma da soracağım hatta yorumları okuyan arkadaşlardan kullanan veya bilgisi olan varsa lütfen cevap yazarmısınız... Şimdiden teşekkürlerr.. Sevgilerr....:))

      Sil
    4. ben rulo fırça kullanarak boyadım. Boya makinalarıyla nasıl olur bilmiyorum ama sanıyorum, mutfakta kullanmamak lazım o makinayı, dolapları döküp başka bir yerde boyayıp geri takmak lazım, etrafa çok fazla boya sıçrar diye düşünüyorum.

      Sil
  63. İNANILMAZZZZZ!!!!!!!
    çokta düzgün yapmışsınız!
    beni en çok şaşırtan proje oldu.
    Tebrekler.

    YanıtlaSil
  64. Harika gözüküyor, böyle büyük işlere kalkanları gördükçe benim de kendime güvenim geliyor..Ben fayansları ne ile kapladınız onu merak ettim.. Kullanımda her hangi bir zorluk oldu mu??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim :) fayansları yapışkan folyo ile kapladım, kullanımda bir sıkıntı yaşamadım henüz :))

      Sil
  65. muhtesemmmm... ama ben bunu ılk yayınlandıgında görmustum yorumda yazdım sanıyodum ve tekrar bakmak ıstedım o kadar guzelkı....yorum yazmayı unutmusum mest oldugum ıcın sanırım....yada cok kıskandım belki:)))

    YanıtlaSil
  66. güle güle kullanın!
    süper sonuç:)

    YanıtlaSil
  67. ben de turuncu odada görüp geldim blogunuza, elinize sağlık, cesaret aldım ben de deneyeceğim:) sevgiler... bugün ilk boyama işim olarak oymalı bir çerçeve aldım, bakalım neler yapabileceğim:=) turuncu'nun tek tek çizip boyadığı duvar dan çok yapmak isterim ama bebeğim var boya kokusuna gelemez diye duvar kağıdı kullanacağım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hoş geldiniz , ne iyi ettiniz de geldiniz benim de sizi tanıma fırsatım oldu böylece. Eminim çok güzel şeyler yapacaksınız :) sevgiler

      Sil
  68. Bende odamdaki bir dolabı boyamak için siteleri gezerken tesadüfen gördüm mutfağınızı, Cidden elinize sağlık çok güzel olmuş,Tebrikler..

    YanıtlaSil
  69. Oturduğum evde kiracı olmasam, yapacağım ilk iş mutfak dolaplarımı boyamak olacak... Ne kadar güzel olmuş, ellerinize sağlık vallahi... Bir cesaret geldi, evdeki elbise dolabını mı boyayarak ne:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim :)) ben neden olmasın diyorum, elbise dolabı eğlenceli bir başlangıç olabilir :)

      Sil
  70. Verniklediniz mi merak ettim?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben vernik yapmadım. başta verniklemeyi düşünüyordum daha dayanıklı olması için ama geçen süre içerisinde herhangi bir atma soyulma olmadı o sebeple üşeniyorum artık vernik yapmaya

      Sil
  71. haaaaaarika olmuş!!!!!
    bayıldım!
    masadaki foto fikri harika!

    YanıtlaSil
  72. Merhaba, çok güzel olmuş mutfağınız bizede ilham verdi masa üzerine foto baskı hakkında biraz daha detaylı bilgi verebilir misiniz nasıl yaptığınız hakkında?

    Teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim, beğenmenize sevindim. masanın üzerine yerleştirmek istediğim fotoğrafları önce bilgisayarda siyah beyaza çevirdim. Sonra baskılarını aldım. Baskıyı normal parlak fotoğraf kağıdına değil de biraz daha kalınca mat bir kağıda aldım. Baskı işleriyle uğraşan büyük kırtasiyelerde yaptırabilirsiniz bu işi. daha sonra bastırdığım fotoğrafları farklı boyutlarda keserek siyah fon kartonunun üzerine yapıştırdım. ardından bu kartonu masanın üzerine yerleştirdim. Üzerine de cam kestirdim. hepsi bu. yapmanızı tavsiye ederim, insanın her baktıkça içini açan keyifli bir objeye dönüştü mutfak masamız. Masa diyip geçemiyoruz artık :))

      Sil
  73. inanılmaz olmuş, gözümde bir sihirbaza dönüştünüz:)) İyi günlerde kullanın...

    YanıtlaSil
  74. Bu aralar birşeyler gözüme batıyor mutfakta.Ben de mi boyasam acep:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hemen hemen :) boyarsanız sonuçları haber vermeyi unutmayın ama :)

      Sil
  75. Nasıl olmuş da bu güzelim mutfağa yorum yapmamışım acaba? Gerçi benim yorumuma ne gerek var, her şey ortada. Ellerinize sağlık. Örnek olmanız açısından da tebrik ediyorum. Herkesin yapamayacağı bir iş çıkmış ortaya.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim :) her yorum çok önemli ve kıymetli :) mutlu ettiniz beni :)

      Sil
  76. Ben bu mutfağı görmeden diğer mutfak sizin sandım :) neyse artık yazmış bulundum.
    Müthş olmuş ya nasıl imreniyorum size bilemezsiniz.

    YanıtlaSil